Alle verlichting

De hele ruimte krijgt een sfeervolle uitstraling bij goede belichting.

Alle soorten verlichting voor de woonkamer

Woonkamer verlichting

Hanglampen

Draai helemaal om je as met een moderne draaifauteuil.

Hangend aan het plafond van de woonkamer.

Woonkamer hanglampen

Plafondlampen

Verlicht elke hoek vanaf boven. Direct en indirect naar wens.

Stijlvolle plafondlampen.

Woonkamer plafondlampen

Staande lampen

Op pootjes of een voet, deze lampen staan stevig op hun plek.

Rechte of gebogen staande lampen.

Woonkamer staande lampen

Woonkamer staande lamp kopen.

Heb je een donkere ruimte in huis dan is het noodzakelijk dat je hiervoor de juiste verlichting zoekt. Van alle lampensoorten zijn staande lampen het neusje van de zalm qua design. De meeste ontwerpers gaan ontzettend ver in het ontwerpen van dit soort lampen, omdat het mogelijk is om op veel creatieve manieren met licht om te gaan. Bovendien geeft het een prettige en gezellige sfeer in huis door meerdere bronnen van licht te hebben dan 1 felle lamp die aan het plafond hangt. Kortom, genoeg redenen om ons online assortiment te bekijken.


Je zit in je relaxstoel in de woonkamer, met een magazine in je hand en een glas wijn dat je neer hebt gezet op het bijzettafeltje . Het wordt buiten donker en je wilt een lamp aandoen. Nu is het natuurlijk mogelijk om de plafondlamp aan te zetten, alleen dat felle licht verpest de sfeer in de woonkamer. De woonkamer staande lamp naast je stoel is de oplossing. Met de warme uitstraling van licht zijn de letters in je boek weer leesbaar.


De oudste vorm van licht op de wereld is vuur, eventueel in de vorm van een olielamp of kaars. Deze vorm van licht werden op de grond neergezet. Net als de vloerlampen en booglampen van tegenwoordig. Wanneer je de lichtbron verhoogt, wordt het licht beter waardoor het beter wordt verdeeld in de ruimte en zo is de staande verlichting ontstaan. De straatverlichting en de kandelaars zijn vroege illustraties van lichtbronnen. Tijdens de industriële revolutie kwam er een ontzettend grote omslag in licht. Kunstmatig licht werd wereldwijd belangrijk en nieuwe brandstoffen en elektriciteit zorgden voor nieuwe opties. Het peertje wat iedereen kent en nog steeds wordt gebruikt, werd in deze periode ontwikkeld. De vooruitgang van elektronisch licht heeft voor de staande lamp gezorgd die wij vandaag de dag kennen. En de ontwikkeling staat geenszins stil, want sinds kort is het mogelijk om staande lampen met LED verlichting aan te schaffen.