Alle fauteuils

Lekker snuffelen door het gehele fauteuils aanbod.

Riante eenpersoons fauteuils

Woonkamer fauteuils

Draaifauteuils

Draai helemaal om je as met een moderne draaifauteuil.

360 graden draaibare fauteuils.

Woonkamer draaifauteuils

Kinderfauteuils

De geheel eigen zitplek in de huiskamer voor kinderen.

Een eigen nette zitplek in de woonkamer voor kids.

Woonkamer kinderfauteuils

Oorfauteuils

Grenst de eetkamer aan de woonkamer? Een buffetkast inspireert.

Tijdloze fauteuils met oor.

Woonkamer oorfauteuils

Woonkamer fauteuil kopen.

Soms dan heb je even behoefte om de gehele zitplaats voor jezelf te claimen, dat er niemand anders in jouw persoonlijke ruimte zit. Dit kan heel handig zijn als er bijvoorbeeld visite is, of je wilt gewoon altijd een eigen woonkamer stoel helemaal voor jezelf hebben. De fauteuil is een armstoel en/of leunstoel met een riante zitvlak om compleet tot rust te komen.

Tijdloze meubels.

De fauteuil bestaat al heel lang en er zijn diverse verwanten verkrijgbaar. Misschien is de meest bekende de oorfauteuil, deze heeft aan weerszijden van het hoofdgedeelte een naar binnen gebogen rand. Door deze vorm werd de link naar oren snel gemaakt en zodoende kwam de naam oorfauteuils in de volksmond.

Relaxatie in de huiskamer.

Tot rust komen, even helemaal niks anders doen dan prettig vertoeven in de woonkamer. Dit valt onder de mogelijkheden van de relaxfauteuil. Vaak is dit model met bewegende delen zoals de rugleuning en eventueel beensteunen. Hoe comfortabeler des te beter. Ook hier zijn meerdere uitgaven beschikbaar, zoals met en zonder armsteun en lig modellen.

Zitmeubel voor het kind.

Ouders doen er alles aan om ze tevreden te stellen, kinderen krijgen hun eigen meubel. Voor weinig geld koop je al de mooiste en leukste kinderfauteuil voor je zoon en/of dochter. Zijn ze nog te klein voor de volwassen meubelen? En ze hoeven ook niet op de grond te blijven zitten? Geef ze een eigen woonkamer zitplaats, een mooi geschenk. In kindvriendelijke kleuren met afbeeldingen naar wens van een stevig materiaal omdat stilzitten saai is.