Altijd wat leuks op de kast.

TV kast kopen

Al is het aanzicht de meest bekeken kant van de tv-kast, de achterkant is niet minder belangrijk bij aanschaf. Waar blijven alle snoeren? Kan de aansluiting van TV naar bijvoorbeeld DVD-speler of spelcomputer gemakkelijk worden aangesloten? En ook niet onbelangrijk is de koeling, er komt bij sommige elektrische apparatuur een redelijke warmte af. De oplossing is de meest simpele, een open achterkant, of met speciale doorgangen voor alle kabels en het afvoeren van de warmte.

Kwaliteit:

Een groot assortiment aan kasten, speciaal voor alle ruimten in het huis. Voor de woonkamer zoals de modellen op deze pagina bieden wij met vele tegelijkertijd aan. U als particulier bent altijd van harte welkom, maar ook u als ondernemer voor bijvoorbeeld een hotel of restaurant.

Meubels

We zitten op ze, leggen er iets bovenop, laten ze iets bewaren of we slapen er in. We houden met z'n allen met veel van meubilair, en het liefst de mooiere en van hoge kwaliteit. Daar bieden wij dan de keuze in, alle meubelen van kyrameubels voor jou online te bestellen.