kasten slaapkamer slaapkamer kledingkasten

Altijd netjes.

Koop je slaapkamerkast op kyrameubels.nl

Wat we opbergen in de kastruimte is natuurlijk van belang, maar nog belangrijker is hoe efficient dit meubel is. Bijvoorbeeld de aantal kastplanken, de aanwezigheid van kastladen, en misschien wel een spiegel welke verwerkt is in de deur. Een garderobestang zal in vele gevallen niet mogen ontbreken. We willen nu eenmaal onze overhemden en broeken zonder vouwen kunnen dragen.


Merk slaapkamerkasten

bruno banani
Cs Schmal
Demeyere
Express
FD Furniture
Fresh To Go
Germania
heine
heine home
Hmw
Home Affaire
Hoppekids
Inosign
Lc
Leen Bakker
Premium Collection By Home Affaire
OTTO
Procontour
Rauch
Roomed
Schildmeyer
Places Of Style
Procontour
Rauch
Stock
StoreMax
Symbiosis
True furniture
Vipack
WENKO
Wiemann
Wimex

 • Vanaf 69.00

  goedkope kledingkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Goedkoop aan een slaapkamer kledingkast komen? Wij bieden hier een heel groot en divers assortiment aan goedkope kledingkasten van verschillende meubelmerken. De gehele garderobe netjes opgevouwen en gehangen op/aan een legplank of kledinghanger.


  Kledingkasten goedkoop
 • Vanaf 185.00

  goedkope zweefdeurkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Makkelijk open en sluitende zweefdeurkasten, ze glijden soepel van links naar rechts en weer terug. De gunstig geprijsde slaapkamerkasten brengen zelfs voor de kleinere budgetten een uitkomst. Achter de ene deur haar kleding, de andere de zijne, en dan is er vast nog plek over voor bedtextiel zelfs hoofdkussens en dekbedden.


  Zweefdeurkasten goedkoop
 • Vanaf 29.00

  goedkope nachtkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Zodra je wakker wordt staat ie al voor je klaar, het nachtkastje. Voordelig kopen? Dat kan natuurlijk bij ons, we bieden zelfs heel veel nachtkasten aan die zeer scherp geprijsd zijn. Het kastje wordt vaak ingezet voor een nachtlampje en wekker. Ook een goed boek zal een plaatsje kunnen vinden in bijvoorbeeld de kastlade.


  Nachtkasten goedkoop

 • Slaapkamerkast vinden


  Waar moet je beginnen met zoveel keuze? Als je geheel open staat voor alle soorten kasten voor de slaapkamer dan is misschien onze zoekfunctie een hele hulp. Vanuit hier vindt je alle soorten slaapkamerkasten die wij aanbieden in de gehele website.


  Slaapkamerkast vinden 


Meer franje betekend een mooiere kast om naar te kijken. Recht toe recht aan is een optie maar waarom zou je daar voor gaan? Immers wilt het oog ook wat. En dan te bedenken dat een extra afwerklatje geen groot gat in het budget slaat. Voor slechts een klein bedragje meer is een vergelijkbaar model maar met cosmetisch gezien een upgrade, niet eens veel duurder. Voor het aanzicht en afwerking kan je zover gaan als je zelf wilt. Stel je voor een zweefdeurkast met spiegeldeuren met hierboven extra verlichting. Spots of led, het is maar net wat de wens is en wordt aangeboden.

Het gebruik van de slaapkamerkast is dagelijks. De aantal keren dat we de kastdeuren openen en sluiten in een jaar tijd ligt vele malen hoger dan de meest andere kasten binnen het huishouden. Goed hang en sluitwerk is daarom ook een vereiste. Gelukkig bieden wij hier alleen maar degelijke kwaliteit aan dat de eerste jaren moeiteloos zal doorbrengen. Houdt rekening bij de onbekendere merken of huismerk dat na verloop van tijd en bij veelvuldig gebruik een scharniertje vervangen wilt worden. Het is niks ernstigs, deze kan je voor een paar centen bij elk gewenste bouwmarkt wel halen. Een handige (buur)man zal z'n hand niet omdraaien voor dit klusje.

Het materiaalsoort is bepalend voor de uitstraling. Vaak wordt er gekozen voor hout met MDF, voor een slaapvertrek geen slecht idee. Bij de meer moderne interieur zal kunststof mooi staan. In alle gevallen is het belangrijk te weten hoe de kledingkast te onderhouden. Even afstoffen en een vochtig doekje doet vaak wonderen. Bijtende chemicalien kunnen funest zijn voor houtsoorten, en zelfs plastic oppervlakten kunnen hierdoor verkleuren. Onze tip is om geen enge schoonmaakmiddelen te gebruiken maar iets dat stukken vriendelijker is zoals vloeibare handzeep. Eventueel kan er een beetje hygienische allesreiniger op de wanden, deuren en planken worden aangebracht. Lees wel voor gebruik het etiket.