Alle kastsoorten

Snel van start gaan om in een groots overzicht al onze kasten te zien.

Onze hoofdpagina alle kasten inclusief slaapkamerkasten als kledingkasten

Naar al onze kasten

Slaapkamerkasten

Begin de dag altijd extra goed met een nieuwe badkamerkast.

Veel keuze aan kasten voor de slaapkamer. (slaapkamerkasten - kleding-kasten)

Naar de slaapkamerkasten

Garderobekasten

De jouwe vindt je in ons mooi uitgebreide assortiment.

Kasten voor de gehele garderobe. (slaapkamerkasten garderobekasten, kledingkasten)

Naar de garderobekasten

Hoekkasten

Die hoek in de slaapkamer optimaal gebruiken.

De perfecte kasten om in de hoek van de slaapkamer te plaatsen. (slaapkamerkasten met hoek, kledingkasten hoekvormig)

Naar de slaapkamer-hoekkasten

Slaapkamer kledingkasten


Voor vele is deze slaapkamerkast ook bekend onder diverse andere namen. Het geeft ook niet hoe de kast wordt genoemd, het gaat om de functionaliteit en design. Een verschil met de andere kasten is echter dat deze minder geschikt is voor het bergen van beddengoed. Voor de rest kan je het indelen zoals je het van een garderobekast verwacht.

Hoekkasten.

De slaapkamer hoekkast kent het gemak en bespaard ruimte. Door de 90 graden hoekvorm van dit model is het meer dan gemakkelijk om een plekje in de hoek te vinden waar weinig wordt gelopen. Zo wordt de kleine ongebruikte oppervlakte optimaal benut. Heb je al een klein slaapkamertje? Dan biedt de kleding hoekkast een uitkomst waar je écht iets aan hebt.

Schuifdeurkasten.

Een heel riante optie is de slaapkamer schuifdeurkast. Geen last van openslaande deuren, maar schuiven met weinig kracht om de kast te openen en sluiten. Tevens geeft de deuropening meer ruimte om te pakken, plaatsen, en dit met een groter overzicht. De kleine onbegaanbare hoekjes zijn verleden tijd dankzij de schuif-functie.

Draaideurkasten.

Heb je niet meer nodig dan gewoon een standaard kledingkast? De modellen met openslaande draaideuren bieden naast de meest gewende deuren ook de meest gewenste prijs. Ze zijn door al hun eenvoud lekker goedkoop. Verkrijgbaar in diverse materialen, kleuren, met of zonder kastladen en zo nu en dan met een spiegeldeur. Alsnog voldoende keuze voor een standaard slaapkamer draaideurkast.

Kinderkledingkasten.

Heb je kinderen? Dan hebben ze vast hun eigen slaapkamertje, en wat is er nu mooier voor hun dan ook een eigen kledingkast te hebben speciaal voor kinderen gemaakt. Zo krijgen ze toch meer hun eigen domein, met eigen kleding en natuurlijk hun eigen kinderkledingkast.

Opgeruimde kinderkamer

Of een kledingkast voor kinderen op hun slaapkamer ook echt meehelpt om de boel geordend te verkrijgen durven we helaas niet te beweren. Maar in ieder geval zal de kledingkast aansporen en de kans geven om dit voor elkaar te krijgen. Slaapkamerkasten speciaal voor kinderen ontworpen bieden ruimte voor al hun eigen spullen zoals die voor school en niet te vergeten het speelgoed. Heb jij je zoon of dochter al een kledingkast gegeven?


Kinderkledingkasten

Een slaapkamer schuifdeurkast voor al je kleding. Kledingkast, de slaapkamerkast voor garderobe.

Slaapkamer-merkkasten

Cs Schmal
Demeyere
Express
Fresh To Go
Germania
heine
heine home
Hmw
Home Affaire
Hoppekids
Inosign
Lc
Leen Bakker
Premium Collection By Home Affaire
Procontour
Rauch
Roomed
Schildmeyer
Stock
StoreMax
Symbiosis
True furniture
Vipack
WENKO
Wiemann
Wimex