Alle kastsoorten

Snel van start gaan om in een groots overzicht al onze kasten te zien.

Onze hoofdpagina voor elk kastensoort

Naar al onze kasten

Bergkasten

Voor alle spullen die je wilt bewaren en niet hoeft te zien.

Diversiteit in bergkasten

Bergkasten

Commodes

Speciaal geschikt voor onder andere de babykamer.

Alle luiers en babykleding in de commode

Commodes

Hoekkasten

Kasten die de ruimten verdelen naar kleiner met meer sfeer.

Berg ook het kastje zelf in de hoek op.

Hoekkastjes

Nachtkastjes – stijlvolle opslagruimte

Tegenwoordig heeft de nachtkast een vaste plaats verworven in het interieur van de slaapkamer en is het niet meer weg te denken naast het bed en de kledingkast in het interieur. De plek om een nachtkast te plaatsen is bij het hoofd van het bed. Zo heb je alles snel bij de hand als je ’s-Avonds of ’s-Nachts wakker wordt of in de ochtend als je opstaat. Naast de praktische kant als opbergruimte heeft het ook een platte bovenkant zodat je er designaccessoires zoals bijvoorbeeld een leuk fotolijstje op kwijt kunt

Welk nachtkastje zal het worden?

In de tijd dat het nachtkastje nog de functie had om de nacht pot of de po in op te bergen, werd dit meubelstuk meestal van hout gemaakt in een vierkante of rechthoekige vorm. Ondertussen is er voldoende aanbod aan allerlei verschillende soorten vormen en materialen, dus bestaat de zekerheid er dat ook jij uit alle nachtkasten vindt wat aan jouw wensen voldoet. Wij willen je wel enkele tips meegeven bij het maken van je keuze bijvoorbeeld: Het is uitermate belangrijk dat je de juiste hoogte kiest. De standaardregel is dat je de hoogte van het matras aanhoudt als oriëntatiepunt, zonder daarbij je hoofd kan stoten of dat je heel lang aan het zoeken bent in het donker waar je nachtkast zich bevindt.

Waar je ook mee rekening moet houden is dat je genoeg ruimte moet hebben om je spullen te kunnen opbergen. Bedank van te voren hoeveel ruimte je nodig hebt om als je naar bed gaat je spullen op te bergen. Pas als je met al deze zaken rekening houdt kun je de beste beslissing maken of je gaat voor een kast met veel laden of alleen een simpele plank. Mocht je nou echt een hele kleine slaapkamer hebben en geen ruimte hebben voor een nachtkastje. Er zijn diverse fabrikanten die montagemeubels aanbieden die als nachtkastje kunnen dienen, ook deze montagebeugels vindt u terug in ons uitgebreide assortiment.


Merk nachtkastjes

Atlantic Home Collection
Cs Schmal
Demeyere
heine home
Home Affaire
huismerk
Inosign
Lc
Lc
Leen Bakker
Maintal
Maja Möbel
Parisot
Premium Collection By Home Affaire
Rauch
Relita
Relita
Roomed
Schildmeyer
Sit
Steinhoff
Stock
Symbiosis
True furniture
True furniture
Vipack
Vipack Furniture
Wiemann
Wimex
Woood

TIP

Goedkope nachtkastjes


 • 129.99

  Wimex nachtkastje beige

  Verzendkosten: €0.00

  In verschillende kleuren verkrijgbaar is dit nachtkastje van het meubelmerk Wimex. Gezellig, stijlvol en vooral heel handig naast het bed is dit 46cm hoge kastje. Laat dit slaapkamermeubel lekker thuis bezorgen want dat kost niks extra's.

  Wimex beige
 • 69.99

  FMD nachtkastje breedte 35 cm melamine oppervlak suva grijs

  Verzendkosten: €5.95

  Goedkoop en zeer praktisch is de nachtkast met twee laden en open ruimte. Je zal merken dat je veel meer kwijt kunt dan je oorspronkelijk zal denken door dit klein ogende formaat.

  OTTO grijs
 • 69.99

  nachtkastje met 3 laden beige

  Verzendkosten: €5.95

  Deze moderne uitstraling en rustieke kleuren geven de slaapkamer een relaxed gevoel. Minder druk maar meer dan aanwezig in het geven van bergruimte door de drie riante kastladen.

  OTTO beige