kasten

Gespecialiseerde kasten door het hele huis.

De kasten van kyrameubels.nl

Bij ons is de keuze groot, ERG groot. Er zijn ruim 6.000 verschillende kastmodellen om uit te kiezen. Daarom hebben wij een handig filtersysteem die jou vast van pas zal komen. Vindt eerst het soort kast, dit kan gemakkelijk op bijvoorbeeld deze pagina, de eerste rubriek helemaal links boven. Hierna kan je kiezen voor het merk, er zijn 60 kastmerken in onze database. Misschien heb je al een kleur in gedachten? Dan filter je gemakkelijk en snel door op de gewenste kleur te klikken. Ook is het mogelijk om te zoeken binnen het budget. Kies tot welk bedrag een kast mag kosten en kyrameubels.nl vindt voor jou de prijsklasse waarin jouw nieuwe aankoop zal staan. Merk gebonden? Onze Leen Bakker Kasten zijn aantrekkelijk in kwaliteit, prijs en model.

Veel kastruimte voor weinig

 • Vanaf 64.99

  Slaapkamerkast

  Verzendkosten: €0.00

  Een kast speciaal voor de slaapkamer. Weet je nog niet goed wat voor een soort slaapkamerkast je wilt? In dit assortiment vindt je de meest uiteenlopende modellen zoals met draaideur tot zweefdeur, misschien is een spiegelkastdeur gewenst? Speciaal voor de gehele garderobe en beddengoed.

 • Vanaf 64.99

  Slaapkamer kledingkast

  Verzendkosten: €0.00

  Weet je nog niet goed wat voor een soort slaapkamerkast je wilt? In dit assortiment vindt je de meest uiteenlopende modellen zoals met draaideur tot zweefdeur, misschien is een spiegelkastdeur gewenst? Speciaal voor de gehele garderobe en beddengoed.

 • Vanaf 169.99

  Slaapkamer zweefdeurkast

  Verzendkosten: €0.00

  Je wilt een grote schuivende kastdeur? Vanaf 1 deurs tot aan 4 schuifdeuren met of zonder spiegel. Vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Meer dan kleding opbergen? Complete dekbedden, overtrekken en al het andere bedtextiel heeft een ruime plek in de zweefdeurkast.

 • Vanaf 64.99

  Slaapkamer draaideurkast

  Verzendkosten: €0.00

  Voor minder geld meer kastruimte? Normaal met draaideuren en vaak een gedeelte voor hem en voor haar. De slaapkamer draaideurkast geeft oplossingen om kleding zowel in op te hangen als gevouwen weg te leggen.

 • Vanaf 179.99

  Slaapkamer hoekkast

  Verzendkosten: €0.00

  Soms dan moet je elke vierkante meter in de slaapruimte benutten. Wat anders kan je doen om dan je slaapkamerkast in een hoek te plaatsen? Met een achterzijde welke een hoek heeft van 90 graden past dit schatje in elke haakse hoek.

 • kinderkledingkasten
  Vanaf 219.00

  Kinderkledingkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Kinderen, al vroeg hebben ze een eigen kast nodig om hun kleding en spulletjes in te stoppen. Voorbeeldige ideeen als opgevouwen textiel, netjes geplaatst speelgoed en knuffels is misschien niet voor alle ouders weggelegd. Maar wat geeft het? Ze zijn dankbaar voor hun eigen kledingkast.

 • Vanaf 15.29

  Badkamerkast

  Verzendkosten: €0.00

  Orienteer je nog naar wat voor soort badkamerkast het beste in jouw situatie past? Hier bieden wij alle badkasten aan die wij hebben in een groots overzicht. Hangend, staand, in het klein of wat groter? Uitbreidingen voor extra luxe als spiegelende deurtjes, LED verlichting en een stopcontact zijn opties die betaalbaarder zijn dan je aanvankelijk zal denken.

 • Vanaf 63.74

  Badkamerkast hangend

  Verzendkosten: €0.00

  Aan ruimte geen gebrek met een hangende badkamerkast. Deze hangkasten hebben houten of glazen deuren voor een landelijke uitstraling. Met de kastplanken en eventueel een stang voor het drogen van handdoeken zoals in de afbeelding te zien is, heb je plek voor alles.

 • Vanaf 89.95

  Badkamerkasten hoog

  Verzendkosten: €0.00

  Lang en slank vraagt weinig loopruimte. Een elegante oplossing voor eigenlijk alle badruimten. De hoogwaardige materialen zijn een lust voor het oog terwijl al je badkamerbenodigdheden veilig en droog worden bewaard.

 • Vanaf 89.95

  Badkamerkasten met spiegeldeur

  Verzendkosten: €0.00

  Tevens hangend maar nu met een spiegeldeur. De luxere modellen zijn uitgerust met stopcontanct voor het scheren en zoals op de afbeelding te zien is, extra verlichting. Allemaal handigheden voor een verbeterde persoonlijke verzorging.

 • Vanaf 25.99

  Boekenkast

  Verzendkosten: €0.00

  Geschikt voor meer dan alleen maar boeken. En tevens zeer goed te plaatsen in meerdere ruimten. Van slaapkamer tot hal en natuurlijk de woonkamer. Deze kastsoort kent legplanken waarop je de gewenste spullen kwijt kan. Even snel, of voor een langdurige plekgeving.

 • Vanaf 49.99

  Bureaukasten

  Verzendkosten: €0.00

  Een extra kastje nodig, onder of naast het bureau? Van papierwerk en paperclips tot USB flash drives, hoe je ook werkt, een beetje meer ruimte kan nooit kwaad.

 • Vanaf 69.95

  Dressoirs

  Verzendkosten: €0.00

  Het dressoir, een woonkamer wordt compleet. Voor meerdere doeleinden is dit mooie meubelstuk inzetbaar. Over het algemeen is de bovenkant riant genoeg om hier een groter item te plaatsen, denk aan een geluids installatie tot aan een aquarium. De binnenkant wordt veelal als bergruimte gebruikt en als 'snoepkast'.