Alle kastsoorten

Snel van start gaan om in een groots overzicht al onze kasten te zien.

Onze hoofdpagina voor elk kastensoort

Naar al onze kasten

TV kasten

De meest perfecte kasten om de televisie op te plaatsen.

Speciaal bedoeld om de televisie erop te plaatsen.

TV-kasten

Dressoirs

Nette, moderne en klassieke dressoirs voor elke woonkamer.

Klassiek en modern

Dressoirs

Highboards

Mooie wandmeubelen voor de woonkamer. Multifunctioneel.

Hogere kasten als TV-meubel

Highboards

Een dressoir online kopen.

Wat je waarschijnlijk niet verwacht is dat het dressoir als meubelstuk al honderden jaren bestaat, De geschiedenis leert ons dat het dressoir alleen toentertijd alleen in de rijkere families voorkwam. Vandaag te dag hebben de dressoirs een heel ander design dan de meubels van eeuwen geleden, maar de basis van het gebruik is nog steeds hetzelfde. Een dressoir is nog steeds een lage brede kast waarin ruimte is gemaakt voor diverse laden en deurtjes. In ons online assortiment vind je diverse verschillende soorten afmetingen en maten. Wij hebben altijd de TV-kast wat aan je wensen voldoet.

Designelement

Lang geleden was het dressoir de plek waar het normale bestek, de borden en alle andere kleine zaken in huis werden geplaatst. Toen er steeds meer tv’s in de huiskamers hun opwachting maakten was het dressoir eigenlijk de voorloper van het meubelstuk wat we vandaag te dag een TV meubel noemen. Logisch, want door de hoogte van het dressoir heb je een uitstekende kijkhoek naar de tv toe. Tegenwoordig wordt het dressoir gebruikt om een extra sfeerelement in de huiskamer te creëren, vooral ook omdat je er diverse soorten accessoires op kwijt kunt. Dit meubelstuk leent zich prima om een vaas met bloemen een fotolijst of een andere accessoire op te zetten. Ook heb je met een dressoir altijd een handige plek om je spullen op te bergen die je wel gebruikt maar toch niet wilt zien liggen.

Kies uit gerenommeerde merken

Qua design zie je in ons uitgebreide assortiment al direct dat je dressoirs kunt kopen in diverse soorten, maten en smaken. Wij bieden diverse Gerenommeerde merken als Zuiver, Woood & en Tenzo aan. Maar ook voor de kleinere portemonnee bieden wij een goede prijs kwaliteitsverhouding aan kortom wij hebben voor iedere portemonnee de beste keuze de beste kwalitet en de laagste prijs. Veel plezier met het uitkiezen van je dressoir.

Laag en stijlvol


Merk dressoirs en TIPS

Andas
Favorit
heine home

Goedkope dressoirs
Home Affaire
Inosign
Lc

Premium Collection By Home Affaire
Roomed
Sit

Steinhoff
Tecnos