badkamer accessoires goedkope badkamerkasten

Handig badkamer interieur.

badkamerkast voor iedereen

De keuze uit ons assortiment is echt voor iedereen. Alle lagen van de bevolking met de meest uiteenlopende besteedbaarheid is welkom en vindt hier een geschikte keuze voor de badkamer. Wil je niet uren lang lopen zoeken naar de beste prijzen? Dan zijn de goedkope badkamerkasten een goede start.


Merk badkamerkasten

Aquaform Held Möbel Oristo Welltime
Bruynzeel Jokey Pelipal
Differnz Kesper Schildmeyer
Fackelmann Keter Symbiosis
heine home Leen Bakker TIGER

Badkamer hangkasten

Iets dat elke badkamer voldoende lijkt te hebben zijn muren. Waarom zal je hier dan geen handig gebruik van maken en hier een kastje, of zelfs meerdere aan hangen? De badkamerhangkasten komen voor in diverse modellen zoals met een spiegeldeurtje.

Hoge badkamerkasten

Heel efficient voor de kleinere badkamer is de hoge badkamerkast. Je werkt gewoon de hoogte in en plaatst hier al je persoonlijke hygiene producten en badtextiel. Veelal zijn deze hoge modellen uitgerust met kleine pootjes waar ze op staan. Zo blijft de onderkant van de natte vloer af en kan je er toch bij om het hier schoon te maken.

Half hoge (midi) badkamer kasten

Een echte oplossing kan de halfhoge ofwel midi badkamerkast zijn. Deze rijkt tot aan de navel om zodoende altijd makkelijk bij de oppervlakte te kunnen. Je plaatst hier items als tandpasta of alle haarverzorgingsproducten. In de midi kast is ruimte voor badhandoeken.

Badkamer onderkasten

Je schuift ze met het grootste gemak gewoon onder de wastafel, de badkamer onderkast. Deze ruimte wordt toch niet gebruikt als loopoppervlakte en met deze opvulling wordt het alleen maar nuttiger.

Badkamer spiegelkasten

Boven het waspunt een multifunctionele bergruimte met reflectie. Badkamer spiegelkasten zijn gewoon handig in elk opzicht voor je eigen hygiene. Het poetsen van tanden, het borstelen of kammen van het haar. Je ziet er altijd tip top uit zoals je kan zien in deze nieuwe aanwinst.