Alle kastsoorten

Snel van start gaan om in een groots overzicht al onze kasten te zien.

Onze hoofdpagina voor elk kastensoort

Naar al onze kasten

Slaapkamerkasten

Ons gehele assortiment met alle soorten slaapkamerkasten.

Veel keuze aan kasten voor de slaapkamer.

Slaapkamerkasten

Zweefdeurkasten

Precies de soort slaapkamerkasten waar je naar zocht.

Slaapkamerkasten met grote schuivende deuren.

Zweefdeurkasten

Beste koop

Onze aanrader tussen alle schuifdeurkasten, beste keuze.

Beste koop zweefdeurkast

Beste koop zweefdeurkast

Slaapkamer zweefdeurkasten

Deze slaapkamerkast geschikt voor kleding en beddengoed is voorzien van een grote schuifdeur. Door het wel heel soepel openen en sluiten van de kastdeur lijkt het ofals deze zweeft. Achter de zweefdeur vindt je het kastgedeelte welke een groot gedeelte, de helft of zelfs de totale inhoud toegang geeft. Over het algemeen is de zweefdeurkast een aanzienlijke kledingkast die een even groot deel van de slaapkamermuur in beslag neemt. De diepte valt doorgaans reuze mee. De nadruk van deze kast ligt dan ook meer op de breedte dan de diepte.

Schuifdeurkast kopen

Als je de ruimte in de slaapkamer ervoor heb, een muur waar de zweefdeurkast kan komen te staan, dan is het een heel mooie slaapkamermeubel. Let bij de aanschaf daarom heel goed op de afmetingen. Ook is de kwaliteit niet iets om over het hoofd te zien bij de aanschaf. Een beetje meer geld uitgeven zorgt voor minder tot geen slijtage aan het (op)hang en sluitwerk. De betere uitvoeringen zijn dan ook niet verrassend van de bekendere meubelmerken die wij op kyrameubels.nl aanbieden.

Eigenschappen

Naast de zweefdeur heeft deze kast nog extra's waar men ook echt iets aan heeft zoals de garderobestang. Hang gemakkelijk alle nette kleding op aan een hiervoor bedoelde stang doormiddel van een kledinghanger. Denk aan overhemden, jurken en broeken die al hangend een plekje verkrijgen. De kastplanken kunnen een uitkomst bieden voor klein textiel tot dekbedovertrekken.

Kasten voor de gehele garderobe.

Systeemkasten

kledingkast-systemen

Merken


Express
Fresh To Go
Inosign
Lc
Rauch
Roomed
Wiemann
Wimex

Soorten

Witte zweefdeur kasten Zwarte zweefdeur kasten Goedkope zweefdeur kasten

Zweefdeur kasten met spiegel

Bruine zweefdeur kasten Grijze zweefdeur kasten