Altijd netjes.

Koop je slaapkamerkast op kyrameubels.nl

Omdat niet alleen maar de inhoud belangrijk is, bieden wij van elk slaapkamerkasten-soort diverse modellen om uit te kiezen. Verschil in kleur en vormgeving maken het combineren van het huidige slaapkamer-interieur en eigen smaak mogelijk. Ben je erg gehecht aan een meubelmerk? Dan is de kans groot dat wij ook deze aanbieden. Wil je goedkoper uit zijn tegenover een eerlijke kwaliteit dan is het huismerk iets meer voor jou. Laten we beginnen met de eerste keuze te maken, hierna vindt het oog wel wat mooi is.


Merk slaapkamerkasten

bruno banani
Cs Schmal
Demeyere
Express
FD Furniture
Fresh To Go
Germania
heine
heine home
Hmw
Home Affaire
Hoppekids
Inosign
Lc
Leen Bakker
Premium Collection By Home Affaire
OTTO
Procontour
Rauch
Roomed
Schildmeyer
Places Of Style
Procontour
Rauch
Stock
StoreMax
Symbiosis
True furniture
Vipack
WENKO
Wiemann
Wimex

 • Vanaf 69.00

  goedkope kledingkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Goedkoop aan een slaapkamer kledingkast komen? Wij bieden hier een heel groot en divers assortiment aan goedkope kledingkasten van verschillende meubelmerken. De gehele garderobe netjes opgevouwen en gehangen op/aan een legplank of kledinghanger.


  Kledingkasten goedkoop
 • Vanaf 185.00

  goedkope zweefdeurkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Makkelijk open en sluitende zweefdeurkasten, ze glijden soepel van links naar rechts en weer terug. De gunstig geprijsde slaapkamerkasten brengen zelfs voor de kleinere budgetten een uitkomst. Achter de ene deur haar kleding, de andere de zijne, en dan is er vast nog plek over voor bedtextiel zelfs hoofdkussens en dekbedden.


  Zweefdeurkasten goedkoop
 • Vanaf 29.00

  goedkope nachtkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Zodra je wakker wordt staat ie al voor je klaar, het nachtkastje. Voordelig kopen? Dat kan natuurlijk bij ons, we bieden zelfs heel veel nachtkasten aan die zeer scherp geprijsd zijn. Het kastje wordt vaak ingezet voor een nachtlampje en wekker. Ook een goed boek zal een plaatsje kunnen vinden in bijvoorbeeld de kastlade.


  Nachtkasten goedkoop

 • Slaapkamerkast vinden


  Waar moet je beginnen met zoveel keuze? Als je geheel open staat voor alle soorten kasten voor de slaapkamer dan is misschien onze zoekfunctie een hele hulp. Vanuit hier vindt je alle soorten slaapkamerkasten die wij aanbieden in de gehele website.


  Slaapkamerkast vinden like


In het slaapvertrek is de garderobekast bepalend voor de sfeer. De slaapkamerkast en het bed zijn de grootste meubelstukken in deze ruimte. Daarvoor is het aanraadbaar om in ieder geval deze van hoge kwaliteit te hebben. Kleding verschilt van man en vrouw, daarom is de bergruimte net zo verschillend. Helemaal anders is de kinderkledingkast, hier is rekening gehouden met de speelse leeftijd en in veel gevallen de kleur en of thema die perfect aansluit bij het jongetje of meisje. Fashion dat liever hangend wordt opgeborgen zoals de nette broeken, overhemden en jurken kunnen een riante plek aan de garderobestang verkrijgen. Deze stang is niet standaard in elke kledingkast te vinden, let daarom goed op of de kast voldoet aan je eisen. Een voorbeeld is de schuifdeurkast welke vaak standaard al een garderobestang biedt.

Groter is niet altijd beter, zo wordt beweerd. Echter in de slaapkamer is dit niet compleet feitelijk. Een grotere kast geeft meer ruimte voor al wat bedtextiel en kleren betreft. Opgevouwen goed als shirts weet een kastplank te waarderen. Stapelbaar en te allen tijden voor het grijpen bij het uitkiezen hoe de mode van vandaag wordt verwoord.

Een slaapkamerkast spiegel is iets wat we graag aanraden. Als deur spiegel is dit een ware uitkomst. Een voorstelling over het gemak is niet moeilijk, een aanzienlijke reflectie van top tot teen laat zeer nauwkeurig zien hoe je de dag in fashion gaat volbrengen. Een mooie bijkomstigheid is dat door de reflectie een ruimtelijke vergroting is verwezenlijkt. Slaapkamerkast spiegeldeuren zijn voor alle soorten kastdeuren, van zwevende tot openslaande.

Veelvuldig wordt de vloer oppervlakte niet optimaal benuttigd. Dit zou kunnen worden voorkomen door het bestellen van een slaapkamer hoekkast. Zoals de naam al doet vermoeden, deze variatie heeft een hoekvorm van 90 graden. Hiermee is het mogenlijk de onbenutte ruimte handig in gebruik te nemen.

De kastindeling is voor een ieder naar wens. Het gebruik maken vast kasthangers, een kastlampje of kastmand is invulbaar naar eigen believen. Het materiaal is tevens naar smaak en stijl invulbaar. Al wordt een gemiddelde klasse slaapkamerkast uit hout vervaardigd. Afwerkingen, het beslag als kastknoppen en handvaten zijn naast versiersels ofwel kastfranje een secundaire optie.