Altijd netjes.

Koop je slaapkamerkast op kyrameubels.nl

Omdat niet alleen maar de inhoud belangrijk is, bieden wij van elk slaapkamerkasten-soort diverse modellen om uit te kiezen. Verschil in kleur en vormgeving maken het combineren van het huidige slaapkamer-interieur en eigen smaak mogelijk. Ben je erg gehecht aan een meubelmerk? Dan is de kans groot dat wij ook deze aanbieden. Wil je goedkoper uit zijn tegenover een eerlijke kwaliteit dan is het huismerk iets meer voor jou. Laten we beginnen met de eerste keuze te maken, hierna vindt het oog wel wat mooi is.


Merk slaapkamerkasten

Cs Schmal
Demeyere
Express
Fresh To Go
Germania
heine
heine home
Hmw
Home Affaire
Hoppekids
Inosign
Lc
Leen Bakker
Premium Collection By Home Affaire
Procontour
Rauch
Roomed
Schildmeyer
Stock
StoreMax
Symbiosis
True furniture
Vipack
WENKO
Wiemann
Wimex

 • Vanaf 69.00

  goedkope kledingkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Goedkoop aan een slaapkamer kledingkast komen? Wij bieden hier een heel groot en divers assortiment aan goedkope kledingkasten van verschillende meubelmerken.


  Kledingkasten goedkoop
 • Vanaf 185.00

  goedkope zweefdeurkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Makkelijk open en sluitende zweefdeurkasten, ze glijden soepel van links naar rechts en weer terug. De gunstig geprijsde slaapkamerkasten brengen zelfs voor de kleinere budgetten een uitkomst.


  Zweefdeurkasten goedkoop
 • Vanaf 29.00

  goedkope nachtkasten

  Verzendkosten: €0.00

  Zodra je wakker wordt staat ie al voor je klaar, het nachtkastje. Voordelig kopen? Dat kan natuurlijk bij ons, we bieden zelfs heel veel nachtkasten aan die zeer scherp geprijsd zijn.


  Nachtkasten goedkoop

We helpen je een handje opweg

Je ziet dat er heel veel verschillende kasten voor de slaapkamer worden aangeboden. En misschien raak je hierom de draad een beetje kwijt. Laten we je enkele voorbeelden geven om te zien wat jou het beste en het mooiste lijkt in het huidige slaapkamer interieur.


Een zweefdeurkast? Geweldige keuze, hier zijn een paar toffe kleuren.

Witte zweefdeurkasten Zwarte zweefdeurkasten Ook mooi 

Zweefdeur kasten met spiegel

Bruine zweefdeurkasten Grijze zweefdeurkasten