Alle kastsoorten

Snel van start gaan om in een groots overzicht al onze kasten te zien.

Onze hoofdpagina voor alle kastsoorten.

Naar al onze bergmeubels

Voor de badkamer

Begin de dag altijd extra goed met een nieuwe badkamerkast.

De soorten kastjes die in de badkamer voorkomen.

Badkamer

Voor boeken

De literatuur en meer netjes opgeborgen in de boekenkast.

Voor meerdere woonruimten geschikte boekenkasten.

Boeken

Voor de slaapkamer

Meer plezier in de slaapkamer door geordende kleding en textiel.

Kies een nieuwe slaapkamerkast uit de vele opties.

Slaapkamer

Kasten door het hele huis.

Iets wat we allemaal willen is een opgeruimd huis voor een efficient wonen, de spulletjes netjes opgeborgen, geordend of uitgestald. Alle dagelijkse benodigdheden die op een vaste plek te vinden zijn, maar ook de spulletjes die niet altijd in het zicht hoeven te liggen. De meest uiteenlopende producten van boeken naar haargel stoppen we in de meest geschikte kast die zich in de gewenste ruimte bevindt. Van de voordeur naar de achterdeur tot de zolder aan toe, elke ruimte kent wel een kast die een functie in huis heeft verkregen.

Naar wat voor kast ben jij naar op zoek? Misschien eentje die je wilt gebruiken als TV-meubel, een grote opbergkast voor alle rommeltjes of toch iets meer om in een hoek te plaatsen? Wat voor model kastje je ook zoekt hier op kyrameubels.nl vindt je de gewenste opbergmeubel voor de woonkamer of andere ruimte lekker gemakkelijk en snel.

Filteren voor gemak

Bij ons is de keuze groot, ERG groot. Er zijn ruim 6.000 verschillende kastmodellen om uit te kiezen. Daarom hebben wij een handig filtersysteem die jou vast van pas zal komen. Vindt eerst het soort kast, dit kan gemakkelijk op bijvoorbeeld deze pagina, de eerste rubriek helemaal links boven. Hierna kan je kiezen voor het merk, er zijn 60 kastmerken in onze database. Misschien heb je al een kleur in gedachten? Dan filter je gemakkelijk en snel door op de gewenste kleur te klikken. Ook is het mogelijk om te zoeken binnen het budget. Kies tot welk bedrag een kast mag kosten en kyrameubels.nl vindt voor jou de prijsklasse waarin jouw nieuwe aankoop zal staan.

Meubelmerk tip

Heb je al een merk in gedachten? Zo niet dan willen we je graag voorstellen aan de Leen Bakker bergmeubels. De huiselijke sfeer die met dit meubelmerk komt, is in vele woningen terug te vinden. Met name de woonkamer kasten zijn erg in trek.Extra

Witte zweefdeurkasten